Ingrid + Familjen {Barnfotograf Linköping}

Hej! Det var ett tag sen, hoppas ni haft det bra. Här har livet rusat på i expressfart, fyllt med mys, mat (jag har en bebis som älskar hummus med massa vitlök, hur coolt är inte det?!), kärlek samt en vecka som Gud glömde (bebisdiarré, say no more).
Den här fotograferingen hade jag när det fortfarande fanns hopp om en vit jul, och med tanke på senaste tidens blåst och regn känns det som en halv evighet sen. Men riktigt så länge sen var det inte som jag fick komma hem till Ingrids fina familj och fota barn, katt, tåg samt en och annan transformer. En riktigt trevlig dag helt enkelt. 🙂
Ha en fantastisk Jul, så återkommer jag i mellandagarna med mina bröllopsfavoriter från 2013. Bättre än rean. 🙂

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *