Cilla + Jakob Del 1 {Bröllopsfotograf Linköping}

Nu har bröllopssäsongen dragit igång, och med starten i lördags följde lyckan över att vara igång igen, konstaterandet att jag har så fantastiska kunder samt extrem träningsvärk. Uppenbarligen använder jag under just bröllopsfotograferingar muskler som legat i träda hela vintern.
Sen hade jag förmånen att få spendera 5 timmar med mitt fina bröllopspar, så så konstigt kanske det inte är att jag haltade fram de första timmarna under söndagen. Om en ska vara snäll. Och det ska en ju.

Cilla och Jakob gifte sig i Sörstad utanför Linköping. En vacker plats, ljuvligt väder och ett underbart par…. jag hade en bra dag helt enkelt.
Stort tack för att jag fick vara med er!

brollopsfotograf-linkoping

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *