Sveriges Bästa och Sveriges Gladaste {Bröllopsfotograf Linköping}

brollopsfotograf-karinfroomHej på er! Nu var det bra länge sedan den här bloggen fick luftas av olika anledningar. Eller egentligen bara en, men den har haft effekt på alla möjliga områden kan en säga. Men mer om det snart.
Först vill jag tipsa om att siten Bröllopsfotografer.com, som samlar Sveriges bästa bröllopsfotografer, har fått en nystart och ett ansiktslyft. Jag har haft äran att vara en del av den samlingen fantastiska fotografer några år nu, och det känns härligt med det engagemang som alla medlemmar har för professionell bröllopsfotografering.
Så nu laddas det för fullt inför säsong 2015 hos mina kollegor, men…. inte hos mig. Jag kommer nämligen inte fotografera ett enda bröllop 2015, ledsamt nog. Ledsamt eftersom det var ett tufft beslut att ta, jag ä l s k a r att fotografera bröllop, men anledningen är desto roligare. Under början av året kommer om allt går som det ska nämligen den här familjen utökas med ännu en liten fotoassistent. Hittills har den lilla korven förärat mig med halsbränna, foglossning och minnesproblem, och nästa år blir det alltså inga bröllopsäventyr för mig. Men det känns ändå som en bra investering. 🙂
Dock kommer jag fotografera andra uppdrag, som boudoir och barnporträtt. Helt enkelt de fotograferingar som inte är så exakt datumbestämda som bröllop tenderar att vara. 🙂

Avslutar med några av mina favoriter från de åren jag har varit medlem hos bröllopsfotografer.com, ta en titt om ni ska gifta er nästa år, och hör av er till mig för den perfekta morgongåvan inför bröllopet. 🙂
Nu ska jag vagga ut i köket och leta upp något halsbrännevänligt småtugg. Tjipp.

fotograf-linkoping

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *