Anna + Christian del 1 {bröllopsfotograf Linköping}

Det går liksom inte att linda in det på något sätt, jag höll på att dö igår. Vanligtvis klarar jag inte av att upprätthålla ett värdigt liv när termometern passerat 22 grader, men den här sommaren har jag faktiskt varit mer tolerant än vanligt. Tills igår då. När jag återvände hem, skickligt imiterandes en blöt katt med sharlakansfeber, slängde jag i mig vatten, sött och salt, men inte tusan hjälpte det. Solstinget hade redan slagit till.
Men nog om mig, för det var så värt det! Jag fick träffa det här superfina paret, fotografera en mysig vigsel på en blommig innergård mitt i Linköping och sen vandra runt i stan för lite porträtt. Fint var det, trots all svett.
Tack för att jag fick vara en del av er dag! 🙂

Bröllop Linköping

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *