Sofia + Elias {Bröllopsfotograf Linköping}

Jag brukar vanligtvis vara lugn och fokuserad under vigslar. Lite rörd såklart, men inte så det påverkar nåt alldeles. Så var det den här vigseln då, mellan Sofia och Elias i Vårdnäs kyrka. Allt började lugnt och fint, men sen började den jädra brudgummen att sjunga! Efter det var halva församlingen rödgråten och hulkandes, och inte blev det bättre när tärnan sjöng heller, jösses vilka sångröster vi fick höra!

En alldeles fantastisk dag, med massvis av känslor, vänskap och en av de mest personliga vigslar jag varit med om (alla kyrkvigslar borde innehålla minst en Ilona Degermark).
Stort tack för att jag fick vara med på er bröllopsdag!

bröllop vårdnäs

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *