Linda + Ivar Del 1 {Bröllopsfotograf Mauritzberg, Norrköping}

Det gäller att vara lite hardcore om man väljer att gifta sig i Sverige, framför allt om man väljer att göra det utomhus. Mest hardcore av alla är nog Linda och Ivar, som trots alternativ inomhus (och regn utomhus) valde att säga ja till varandra under bar himmel. För det var ju så de hade tänkt sig.
10 minuter innan vigselns början slutade regnet att falla, och sen var resten av dagen bara helt underbart fantastisk. Hardcore fantastisk till och med!
Tack för att jag fick vara med under er dag!

bröllop mauritzbergbröllop mauritzbergbröllop mauritzbergbröllop mauritzbergCarolina Wallin Pérezbröllop mauritzbergbröllop_mauritzberg_norrköpingbröllop_mauritzberg_norrköpingbröllop_mauritzberg_norrköpingbröllop_mauritzberg_norrköpingbröllop_mauritzberg_norrköpingbröllop_mauritzberg_norrköping

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *