Charlotta + Oscar Del 1 {Bröllopsfotograf Kinda}

Flera gånger hörde jag det, hur gästerna pratade om hur mycket kärlek det är mellan dessa två, och att är det några det kommer hålla mellan för evigt, så är det Charlotta och Oscar. Jag har inte svårt att tro dem. Så om nu bara brudgummen kan avhålla sig från att fastna i alla nyponbuskar han passerar på vägen så kommer deras livsresa gå lekande lätt. 🙂
Tack för att jag fick vara med er på er dag, och tack för alla skratt!

bröllopsfotograf_kinda_östergötlandbröllopsfotograf_kinda_östergötlandbröllopsfotograf_kinda_östergötlandbröllopsfotograf_kinda_östergötlandbröllopsfotograf_kinda_östergötlandbröllopsfotograf_kinda_östergötlandbröllopsfotograf_kinda_östergötlandbröllopsfotograf_kinda_östergötlandbröllopsfotograf_kinda_östergötlandbröllopsfotograf_kinda_östergötlandbröllopsfotograf_kinda_östergötland

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *