Emma + Jonathan Del 1 {Bröllopsfotograf Mjölby & Rimforsa}

En minst sagt kall dag, men alltså det finns ju inget finare än hösten?! Jag som är en sådan där som älskar när den första kyliga luften dyker upp efter sommaren och som med glittrande ögon pratar om alla tända ljus och grytor jag vi ska mysa med i höstmörkret börjar seriöst ångra valet av augusti-bröllop för 10 (herregud!) år sedan. Se där, ännu en anledning (förutom ny klänning, fest och champagne. Ok, och det faktum att jag fortfarande är galet förälskad i min man) att förnya löftena. 😀

Jag tror knappast de här två kommer ångra valet av oktober-bröllop om 10 år. En dag full med kärlek, värmande vänner, höstfärger och tända ljus. Bra val hörrni, och tack för att jag fick vara en del av det! <3

brollopsfotograf_ostergotlandbrollop-rimforsa-strandbrollopsfotograf-ostergotland3brollopsfotograf-ostergotland4brollopsfotograf-ostergotland5brollopsfotograf-ostergotland6brollopsfotograf-ostergotland7brollopsfotograf-ostergotland8brollopsfotograf-ostergotland9brollopsfotograf-ostergotland10brollopsfotograf-ostergotland11

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *