Emelie + Peter Del 1 {Bröllopsfotograf Jönköping}

Jag är inte så Smålands-bevandrad, hittills har det mest varit ett landskap jag passerat på väg mellan Östergötland och Halland (och E4:an är ju inte så jädra spännande direkt) . Tack och lov fick detta brudpar mig att inse vad jag missat. Fy tusan vilket vackert landskap, och som i lördags begåvades med ett ännu vackrare brudpar!
Tack för att jag fick vara med er under er dag, jag hade så fantastiskt roligt tillsammans med er!

bröllop gränna jönköpingbröllop gränna jönköpingskärstad kyrkagrosseriet bunnfestlokal småland grännagrosseriet bunngifta sig jönköping gränna

1 comment
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Jenny NilssonAugust 9, 2019 - 5:35 am

    Min vackra systerdotter! ❤ 
    Underbara bilder ❤❤ReplyCancel